JomFeestHoed.jpgJommeke goes crowdfunding

 

In 2020 vieren we 65 Jaar Jommeke, één van Vlaanderens populairste striphelden. Omwille van Corona zag ons feestjaar er heel anders uit dan we voor ogen hadden. Toch willen we de fans graag nog met een groot cadeau verwennen: een unieke verzameling met alle 300 tot dusver verschenen avonturen! Een cadeau voor de eindejaarsfeesten misschien, of voor een grote fan of de (klein)kinderen…? Of misschien heb je wel plaats in de schoolbibliotheek of in de kantine van je sportclub? In elk geval uren leesplezier gegarandeerd!


► Bestel vandaag nog je verzamelbox via www.ulule.com/jommeke!

Jom_Crowdfund_Visual_640x360px.jpg 

  Wat krijg je?

  • 60 stripbundelingen met telkens 5 verhalen; elke stripbundel heeft een aparte cover en 240 pagina's binnenwerk
  • Cover in kleur met glanzende plastificatie (papier: 240g) / binnenwerk in kleur (papier: offset HV 80g)
  • Afwerking: garenloos gebonden stripbundelingen en een doorlopende unieke tekening op de ruggen van de 60 bundelingen
  • Formaat per bundeling: 24 x 17 cm
Samen zijn dat 13.000 pagina's feelgood en avonturen. Iedereen die nu bestelt, krijgt zijn/haar collectie thuis geleverd in de loop van december. De collectie zal verpakt zijn in twee stevige dozen die nog eens in een omdoos zitten. Er worden slechts 1500 exemplaren van deze collectie gemaakt. 

► Prijs: €199 (BTW incl). Dat is een goeie deal als je rekent dat 1 regulier album € 6,50 kost en je normaal dus € 1.950 zou moeten neertellen om de 300 albums in huis te halen. 

 

Vier je mee? Plaats dan vandaag nog je order. Wij houden je op de hoogte! 

Deze unieke verzameling kunnen wij alleen realiseren met jullie hulp. Vandaar onze oproep aan al wie Jommeke een warm hart toedraagt. Wij zoeken voor eind september 1500 partners die met ons willen meebouwen aan dit feestelijk project. Krijgen we die 1500 verzamelaars niet bij mekaar en hebt u toch besteld, dan krijgt u uiteraard het volledige bedrag teruggestort bij stopzetting van dit crowdfunding-project. 
OQOF 4ANONZE
Deze actie gaat uit van Standaard Uitgeverij, de uitgeverij van Jommeke. Wanneer het project niet gehaald wordt, gaat het niet door en krijg je je geld 100% terugbetaald. Dat wordt gegarandeerd door het platform Ulule zelf en door Standaard Uitgeverij. Je betaalt dus enkel wanneer de collectie effectief gemaakt wordt.